VI ste nam bitni.

GIGABYTE je uvek orijentisan ka potrošačima od samog početka dizajna proizvoda do kraja lanca proizvoda. Sa fokusom na potrebe potrošača, mi se trudimo da razumemo ono što potrošači traže od nas. Zbog toga je GIGABYTE integrisao komponente najboljeg kvaliteta kako bi bio siguran da su izuzetna stabilnost i pouzdanost takođe deo potpune uslužne mreže sa stotinama korisničkih centara širom sveta. Iza svega što radimo je jasan fokus na vrednost potrošača. GIGABYTE je uvek bio korak ispred želja potrošača kako bi kreirao jedinstvene konekcije u potrazi za vašim zadovoljnim osmehom.

Donosimo gejming gejmerima

GIGABYTE deli istu pasioniranost za gejming kao i gejmeri. Zbog toga smo proširili naš premijum gejming brend – AORUS, vrhunac naše hardverske izuzetnosti, kako bi obezbedili pun spektar inovativnih gejming proizvoda koji isporučuju ultimativne performanse i daju pravi primer mogućnosti PC-ja da gejmerima donesu prave radosti. Mi nastavljamo da učestvujemo u globalnim gejming događajima, da se povezujemo sa zajednicom i aktivno slušamo želje gejmera, kako bi kreirali izuzetne proizvode koji su fokusirani na potrebe gejmera. AORUS je tim gejmera u PC industriji, koji želi da stane na stranu gejmera u gejming takmičenijima, da ispizuje njihove granice i postane legendaran.

Stavljamo ideje

u akciju.

Osnovan 1986, GIGABYTE je posvećen obezbeđivanju vrhunskih rešenja koja "unapređuju vaš život". Nama se obraćaju kao pionirima inovacija sa dosad neviđenim rešenjima kao što je Ultra Durable™ — revolucionarna tehnologija koja redefiniše industriju, WINDFORCE™ — ekskluzivni dizajn disipacije toplote koji je kreiran zarad ekstremnih performansi, i BRIX serija - univerzalni mini-PC na dlanu vaše ruke. Takođe smo izumeli premijum gejming brend, AORUS — pun spektar gejming proizvoda za gejmere i entuzijaste. GIGABYTE je stalno smišljano jedinstvene nove puteve digitalnog sveta i kreirao izuzetne proizvode koji omogućavaju da doživite izuzetno iskustvo.

Posvećeni smo

napretku.

Bez obzira da li je inovacija proizvoda na laptopu, igri ili kućnom bioskopu, GIGABYTE nastavlja da donosi unapređenja u vaš život. Kao jedna od 100 najboljih azijskih tehnoloških kompanija i tajvanski Top 20 brend, GIGABYTE je osvojih preko 13.500 internacionalnih nagrada uključujući iF Design Award, Red Dot Design Award, Good Design Award, Taiwan Excellence Award i tako dalje. Simultano, GIGABYTE naglašava korporativnu socijalnu odgovornost kroz građenje prvog tajvanskog Eko krova na vrhu GIGABYTE glavnog predstavništva i razvijajući nekoliko programa za upošljavanje volontera kao što su Green Action projekat, PC DIY Workshop i Computer Training Courses za odrasle. GIGABYTE je prešao veliki put, ali jedna stvar se nikad nije promenila - unapređenje vašeg života je naša ključna osnova iz koje pravimo svet boljim mestom.