Novosti

GIGABYTE predstavlja GeForce RTXTM 2060 seriju grafičkih karti

Donosimo ray tracing u realnom vremenu i AI svakom igraču

10/01/2019


Tajpej, Tajvan, 9. januar, 2019 – GIGABYTE, vodeći proizvođač premijum
gejming hardvera na svetu, danas je najavio najnovije GeForce RTXTM2060 grafičke karte pogonjene NVIDIA TuringTM arhitekturom. GIGABYTE je predstavio šest grafičkih karti - AORUS GeForce RTXTM2060 XTREME 6G, GeForce RTXTM 2060 GAMING OC PRO 6G, GeForce RTXTM2060 GAMING OC 6G, GeForce RTXTM 2060 WINDFORCE OC 6G G, GeForce RTXTM2060 OC 6G, GeForce RTXTM 2060 MINI ITX OC 6G. Ove GeForce RTXTM2060 grafičke karte ne samo da koriste overklokovane GPU-ove koje
je sertifikovao GIGABYTE, već poseduju i ray tracing u realnom vremenu i AI
koje možete koristiti bez problema za glatko igranje u većini AAA igara.
Najbolja AORUS GeForce RTXTM 2060 XTREME 6G grafička karta, opremljena ultra-luksuznim komponentama, demonstrira AORUS-ovu potragu za savršenstvom. AORUS obezbeđuje celokupno rešenje za hlađenje svih ključnih komponenata grafičke karte. AORUS se brine ne samo o GPU, već i o VRAM i MOSFET komponentama, kako bi osigurao stabilni rad pri overkloku i duži životni vek. WINDFORCE STACK 3x 100 mm sistem hlađenja je najinovativnije rešenje hlađenja koje obezbeđuje najefikasnije termalne performanse za grafičku kartu. AORUS grafike su posvećene savršenom kvalitetu. Odličan dizajn strujnih kola sa vrhunskim materijalima, ne samo da maksimizuje performanse, već i održava stabilni i dugovečni rad. Pored toga, sa najnovijim RGB Fusion 2.0, kupci mogu da sinhronizuju razne efekte sa drugim AORUS uređajima.GeForce RTXTM 2060 GAMING OC PRO 6G i GeForce RTXTM 2060 GAMING OC 6G su najbolje rešenje sa tri ventilatora za korisnike. GIGABYTE je patentirao „Suprotnu rotaciju” i jedinstvena peraja ventilatora, koja su dizajnirana da se poveća protok vazduha a dodatak kompozitnih vrućih cevi pomaže brže rasipanje toplote GPU-a. Sa RGB Fusion 2.0, Ultra-Durable materijalima visoke klase i zaštitnom metalnom zadnjom pločom, GAMING OC grafičke karte isporučuju najbolji kvalitet za kupce.


GeForce RTXTM 2060
WINDFORCE OC 6G G i GeForce RTXTM 2060 OC 6G su najbolje rešenje sa
dva ventilatora za korisnike. WINDFORCE OC je opremljen sa dva 100 mm, a OC sa
dva 90 mm ventilatora. Sa karakteristikama kao što su suprotna rotacija,
jedinstvena peraja ventilatora i kompozitne vruće cevi, korisnici na
raspolaganju imaju najbolje rashladno rešenje. Pored toga, zadnja ploča ne samo
da obezbeđuje estetski oblik, već i poboljšava strukturu grafičke karte, kako
bi obezbedila potpunu zaštitu.


GeForce RTXTM 2060 MINI ITX OC 6G je dizajnirana za mala kućišta. Sa odličnim dizajnom strujnih kola, i vrhunskim materijalima, GIGABYTE vodi industriju u smeru smanjivanja dužine originalnih grafička karti, sa više od 23 cm do manje od 17 cm za kompaktni dizajn koji će da zadovolji korisnike koji vole mala kućišta i očekuju snažne performanse.

GIGABYTE je predstavio ukupno šest GeForce RTXTM 2060 grafičkih karti, od najbolje AORUS XTREME do MINI ITX modela, dizajniranog za mala kućišta. Sve karte su dizajnirane tako da zadovolje potrebe različitih igrača, koji će moći da uživaju u novim RTX grafičkim čipovima.