Novosti

Lansiran AORUS KD25F taktički monitor - samo za gejmere!

0,5 ms vreme odziva, 240 Hz brzina osvežavanja, i prilagodljivi nišan. Mašina iz snova za FPS gejmere

31/05/2019


Tajpej, Tajvan, 29. Maj 2019. –GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih karti, lansirao je taktički monitor namenjen FPS gejmerima - AORUS KD25F taktički monitor. AORUS KD25F, je 24,5-inčni Full HD (1920x1080 rezolucija, 16:9 odnos stranica) monitor koji koristi TN panel sa ultra-brzom tehnologijom tečnih kristala koja ubrzava odziv panela do 70%, dajući panelu neverovatno vreme odziva od 0,5 ms (MPRT). Zajedno sa osvežavanjem od 240 Hz, ovaj monitor je savršen za FPS gejming, jer će gejmeri voleti glatkoću i responzivnost monitora. Takođe, ovaj TN panel je 8-bitni sa 100% sRGB, što je prava retkost za TN panel još otkad su TN paneli bili poznati po svojim lošim bojama. Želite li perfektno FPS iskustvo sa izuzetnim bojama? KD25F je pravi odgovor!

AORUS KD25F deli isti dizajn sa prvim taktičkim monitorom na svetu - AD27QD. Digitalno LED svetlo, postolje sa punim funkcijama, dizajn bez okvira, i ugrađena naponska ploča su isti kao prvi monitor. PiP/PbP mogu da prikažu dve slike na jednom ekranu, a vi možete da menjate audio kanale na izvor koji želite, što ovaj monitor čini posebno fleksibilnim za različite potrebe. Sam hardver je dovoljno izuzetan, ali dodatak softverskih mogućnosti ga čini izuzetnim. Stabilizator nišana, prilagodljivi nišan, ekskluzivna ANC funkcija, i sve to u jednom ovakvom monitoru vas čini kraljem na borbenom polju!Gejmeri mogu da koriste džojstik na monitoru da kontrolišu OSD, ali kao alternativu, mogu da koriste OSD Sidekick softver kako bi podesio parametre tastaturom i mišem, čime možete da vidite i vršite promene u letu. AORUS KD25F podržava 2 HDMI, 1 DP, 2 USB 3.0, džek mikrofona i audio džek. Sa mogućnošću ažuriranja uživo koje obezbeđuje OSD Sidekick, možete uvek ažurirati najnovije mogućnosti predstavljene od strane AORUS-a za vaš monitor.

 

AORUS-ove taktičke karakteristike su objašnjene ispod:

● Ekvilajzer crne: Osvetljava tamne delove slike zarad bolje vidljivosti u tamnim delovima.

● Stabilizator nišana: Ova opcija će vam pomoći da smanjite efekat zamućenja zbog trzanja pri pucanju u FPS igrama. Takođe vam može pomoći da mnogo lakše pratite kretanje neprijatelja.

● GameAssist: Ovo je set OSD funkcija koje će vam pomoći u igri. One uključuje izmenljiv nišan, brojač, tajmer i linije poravnanja za više ekrana.

● AORUS Kontrolna tabla: Informacije o hardveru kao što su DPI miša i GPU/CPU informacije možemo da prikažemo direktno na ekranu.

● OSD Pomoćnik: Sada možete kontrolisati monitor kroz ovaj softver i kontrolisati svoj OSD mišem i tastaturom. Ovo je mnogo lakši način da podesite svoj monitor.

● Aktivno poništavanje buke (ANC): Kada priključite mikrofon u monitor, pomoći će vam da poništite buku oko sebe. Jedina stvar koja prolazi kroz mikrofon kada komunicirate sa svojim saborcima je vaš glas.

 


AORUS KD25F informacije o proizvodu:https://www.gigabyte.com/Monitors/KD25F#kf

Za više AORUS proizvoda, molimo posetite sajt ispod: https://www.aorus.com

Za više GIGABYTE proizvoda, molimo posetite sajt ispod: https://www.gigabyte.com/