AORUS matične ploče

 
Integrisana diskretna audio kartica
Creative Sound Blaster sertifikat
ZxRi 120dB+ audio
* samo Z270X-Gaming 9 / Z270X-Gaming 8.
 
Creative® Sound Core3D™ četvorojezgarni audio procesor
Kombinacija prvog svetskog četvorojezgarnog audio procesora, Creative Sound Core3D, i Advanced Creative SBX Pro Studio™ Audio paketa.
+ Korišćenje snage zasebnog audio procesora kako bi se smanjilo opterećenje CPU-a.
+ Potpuno rešenje kompanije Creative (hardver + softver)
+ Bogatije ukupno audio iskustvo.
 
Creative SBX Pro Studio™ Audio paket
SBX Pro Studio™ paket tehnologija za audio reprodukciju isporučuje novi nivo nivo audio doživljaja. Realistični okružujući zvuk, mogućnost da se jasno čuju specifični zvuci u gejming okruženju su samo neki elementi SBX Pro Studio koji pojačava ukupno iskustvo, bilo za filmove, igre ili muziku.
 
Sound Blaster X-Fi MB5 + ALC 1220 120dB SNR HD audio sa pametnim pojačalom za slušalice
ALC 1220 120dB SNR HD Audio
ALC1220 je višekanali audio kodek visoke definicije i visokih performansi sa 120 dB SNR za kristalno čist audio i mogućnosti kao što je pametno pojačalo za slušalice, 108 dB SNR snimanja za precizne glasovne razgovore i hardverski dekoding od DSD128, osiguravajući korisnike da će dobiti najbolji mogući audio kvalitet od svojih PC-jeva.
 
 
Pametno pojačalo za slušalice
Automatska detekcija otpora vaših slušalica, blo da su u pitanju bubice ili vrhunske slušalice, obezbeđuje se optimalna audio dinamika - sprečavaju se problemi kao što su slaba jačina zvuka i distorzija.
 
Creative X-Fi MB5 softver
Sound Blaster X-Fi MB5 obezbeđuje vam sve što vam treba kako biste proširili potencijal vašeg audio iskustva. U pitanju je obiman paket alata, opremljen najnovijom tehnologijom i premijum audio kvalitetom, efektima i mogućnostima kako bi se podržale vaše potrebe. Sa SBX Pro Studio™ paketom tehnologija, dobijate puno audio iskustvo - kao nijedno drugo.
 

Vrhunski Nichicon Fine Gold i WIMA audio kondenzatori
Z270X-Gaming 9 i Z270X-Gaming 8 poseduju kombinaciju Hi-Fi WIMA kondenzatora i Nichicon kondenzatore Fine Gold klase. Dok su Nichicon Fine Gold kondenzatori namenjeni audio opremi visokog kvaliteta, korišćenjem najnovije tehnologije kako bi se obezbedio bogat zvuk kod basova i jasne visoke frekvencije, dotle se WIMA FKP2 kondenzatori koriste prevashodno za premijum Hi-Fi sisteme. Dodatak ekskluzivnoj AORUS AMP-UP audio tehnologiji čini ovo idealnim integrisanim rešenjem za najzahtevnije audiofile.
 
AMP-UP™ audio tehnologija sa Trostruko nadogradivim OP-AMP-ovima
AORUS nudi prave mogućnosti prilagođavanja zvuka sa svojim trostruko nadogradivim OP-AMP rešenjem. Kako bi bili sigurni da korisnici dobijaju najbolji audio profil koji odgovara njihovim potrebama i i iskusili najugodniji zvuk, AORUS je uključio OP-AMP za leve i desne kanale na zadnjem I/O panelu, kao i zasebni OP-AMP za prednji audio džek.
 
AMP-UP™ audio tehnologija sa nadogradivim OP-AMP-ovima
Prilagodljivi
+ Korisnik može da bira audio kvalitet baziran na ličnim preferencijama.
+ Široka dostupnost dodatnih OP-AMP-ova.
 
Jeftin način da dramatično poboljšate audio kvalitet
+ Poboljšajte audio dinamiku i ukupan kvalitet zvuka uz male troškove.
+ Neu potrebe za skupim zvučnicima ili vrhunskom audio opremom.
 
 
USB DAC-UP 2 Podesiv napon USB porta sa zasebnom naponskom jedinicom
AORUSpoboljšava USB DAC-UP tehnologiju sa USB DAC-UP 2.
USB DAC-UP 2 nastavlja da obezbeđuje čisto, izolovano napajanje bez šuma dodajući mogućnosti kompenzacije za pad napona.
Pioniri virtuelne realnosti i gejmeri mogu biti sigurni da njihovi skupi dodaci i periferije neće imati problem sa povezivanjem i manjkom napajanja sa AORUS USB DAC-UP 2. Kako gejmerska oprema vuče veliku količinu struje i ima vrlo stroge zahteve USB DAC-UP 2 je tu da ih obezbedi.