AORUS matične ploče

EK dizajnirani G-Frost hibridni vodeni blok
AORUS i EK Water Blocks su spojili snage da kreiraju ekstremni hibridni vodeni blok, sa G1/4" navojima, kako bi pomogli hlađenje CPU VRM-ova za povećanu stabilnost i performanse.
 
 
Bitspower G-Chill hibridni vodeni blok
AORUS i Bitspower su udružili snage kako bi kreirali hibridni vodeni blok superiornih performansi opremljen potpuno bakarnim vodenim kanalima visokog protoka koji su postavljeni direktno iznad VRM-ova zarad superiornig hlađenja. G1/4” navoji osiguravaju kompatibilnost sa bilo kojom konfiguracijom koju planirate da napravite.
 
Dašak svežeg vazduha
Vazdušno hlađenje nikad nije bilo jednostavno. Možete primetiti da čak bez aktivnog rashladnog sistema, ovaj vrhunski hladnjak ima bolje performanse od bilo čega sa čim ste se sreli. Ovo je zato što je njegov dizajn unapređen u odnosu na tradicionalne hladnjake.
 
Hidrirajte svoj PC
Oslobodite performanse svog PC-ja. Aktivnim hlađenjem vaše gejmerske platforme, gejmeri mogu da pomere granice CPU-a još dalje sa stabilnijim overklokom. Čak i kada vam ne trebaju performanse, vaš PC će vam biti zahvalan.
 
 
Život kao žurka
Većina gejmera nikada ne miruje, pa ni vaš PC ne treba. Komponente koje su stalno pod termalnim stresom će često otkazivati ili u potpunosti umreti. Sa vodenim hlađenjem možete očekivati duži životni vek svog PC-ja.
 
 
Smart Fan 5
Sa Smart Fan 5 korisnici mogu biti sigurni da njihovi gejming PC-jevi mogu da održe svoje performanse i da pritom budu hladni. Smart Fan 5 dozvoljava korisnicima da promene svoje priključke za ventilatore kako bi rasporedili različite termalne senzore na različite lokacije matične ploče. Ne samo to, sa Smart Fan 5 predstavljeno je više hibridnih priključaka ventilatora koji podržavaju ventilatore sa PWM i naponskim modom kako bi učinili matične ploče jednostavnijim za implementaciju tečnog hlađenja.
 
 
Svi hibridni konektori priključaka za ventilatore
• Svi hibridni konektori priključaka za ventilatore mogu automatski da detektuju tip hlađenja, bilo da se radi o ventilatoru ili pumpi sa različitim PWM ili modom napona.
• Podržava do 2 ampera sa ugrađenom zaštitom protiv prejake struje - bez čega ne možete kod vrhunskih ventilatora koji zahtevaju jako napajanje.
 
 
Novi Smart Fan 5 softver
Izmenjivi senzori i ventilatori
Svaki ventilator može biti podešen tako da radi na različitim brzinama, u skladu sa bilo kojom definisanom temperaturom koja se očitava (osim CPU ventilatora).
Kriva ventilatora
Podesite krive ventilatora u zavisnosti od specifičnih temperatura sa intuitivnim grafičkim UI-jem.
Odaberite od različitih modova, Tiho da Pune brzine, kako biste odabrali adekvatan scenario za vaš sistem.
Za svaki ventilator ili pumpu, možete koristiti intuitivnu krivu ventilatora kako biste definisali opseg rada za odgovarajuće brzine ventilatora.
 
 
Napredni BIOS interfejs
Napredni BIOS interfejs takođe ima napredne mogućnosti koje postoje u Smart Fan 5 UI-ju, kao što su: mogućnost da podesi određena akcija bazirana na različitim temperaturnim senzorima na ploči, definisanje krive ventilatora i podešavanje temperaturnog intervala, koji može da spreči buku uzrokovanu rotacijom ventilatora usled iznenadne promene temperature - sve to bez potrebe da ulazite u Windows.