AORUS matične ploče

 
Okružujuće osvetljenje
Šest različitih svetlosnih zona su opremljene veoma svetlim RGB LED-ovima, nazvane CPU, Memorija, Štit, Audio, PCI-Express i Čipset & Naglašene LED zone. Kada je sve postavljeno i spremno, vaš sistem će zasijati kao nikada pre.
 
Izmenjivi sloj za naglašeni LED
AORUS donosi još više boje i života na vaš sistem, sa LED šemom za naglašavanje. Ova šema se nadovezuje na RGB Fusion tehnologiju u AORUS matičnim pločama, dodajući još bljesaka i stila vašoj gejming mašini. Sa izmenjivim šemama korisnici mogu da iskoriste različite obrasce i dizajnove kako bi personalizovali svoj sistem.
 
Podrška za RGBW svetleće trakice
Nezavisno programabilni integrisani pin priključci za RGBW LED trakice
Nije dovoljno svetlo? Možete instalirati standardne 12 V eksterne RGB ili RGBW svetleće trakice na RGBW pin priključak i kontrolisati njihovu boju iz RGB Fusion softvera. Sa RGBW svetlećim trakicama koje imaju posebne bele LED-ove, možete dobiti svetlije i jače boje.

Nema potrebe da brinete kada birate svetlosne trakice jer AORUS matične ploče podržavaju veliki broj RGBW svetlosnih trakica na tržištu zahvaljujući RGB Fusion softveru koji omogućava korisnicima da redefinišu lokaciju pinova za R/G/B signal.
 
RGB FUSION(Napredni mod)
Sa potpuno novim RGB Fusion softverom, korisnici imaju pristup raznim unapred podešenim konfiguracijama LED osvetljenja različitih boja. Možete čak podesiti LED-ove da se sinhronizuju sa vašom omiljenom muzikom, ili da menjaju boje u skladu sa CPU temperaturom.

Za preve eksperte osvetljenja, postoji i napredni mod, koji se može u potpunosti prilagoditi po individualnim oblastima sa svojim efektima i prelazima boja, zajedno sa specifičnim trajanjem i vremenima prelaza.

Jednom kada ih podesite, krajnje je jednostavno da sačuvate i podelite svoje svetlosne profile sa drugima.