Ove matične ploče su opremljene najnaprednijim LED sistemom na tržištu. RGB Fusion aplikacije poseduje impresivnu listu mogućnosti osvetljenja koja su dostupna kroz nekoliko klikova mišem. za najzagriženije fanove osvetljenja, Napredni mod omogućava korisnicima da podešavaju nekoliko zona nezavisno za kompletni paket osvetljenja
 1. Z390
 2. H370 & B360
 3. Z370
 4. X299
 5. Z270
 6. H270 & B250
 7. X399
 8. X470
 9. B450
 10. X370
 11. B350

Za korisnike koji traže kombinaciju vrhunskih performansi i svetleće estetike, nudimo AORUS memoriju da bi istražili pun spektar raskošnog RGB svetla.
Najnovija RGB tastatura i miš nude ne samo najbolje performanse, već skoro beskonačne mogućnosti podešavanja korišćenjem RGB LED-ova. Iskorišćavanje njihovog potencijala sa RGB Fusion kako bi se uklopile u miks.
RGB kućišta se već isporučuju sa RGB LED-ovima; RGB Fusion vam dozvoljava da ih sinhronizujete sa vašim dodacima! Nikada nije postojao jednostavniji način da izrazite gejmera u sebi.
CPU hladnjaci, slušalice i mnogo toga! RGB Fusion spremni znači da mogu da se sinhronizuju sa ostatkom vaših LED-ova.
 
GIGABYTE RGB Fusion aplikacija
Nemojte samo učiniti da vam PC zasija, učinite ga umetničkim delom na kojem će vam svi prijatelji zavideti. Sa GIGABYTE RGB Fusion mobilnom aplikacijom, korisnici mogu da posmatraju kako kontrolišu svetlo unutar svog gejming PC-ja. Ovo korisnicima daje jednostavniji pristup kada pokušavaju da podese boje i brzine za različite režime, a sve to se može izvesti daleko od tastature i monitora njihovih PC-jeva.
 
RGB Fusion sa digitalnim LED-ovima

Sa AORUS matičnim pločama, RGB Fusion je još bolji sa digitalnim LED-ovima.* RGB Fusion nudi korisnicima mogućnost da kontroliše interne i eksterne LED svetlosne trakice za svoj PC. Već puna boja i šablona, RGB Fusion na AORUS matičnim pločama je sada unapređen sa podrškom za digitalni LED. Sa integrisanim opcijama i eksternim digitalnim LED trakicama*, gde se svakom LED-u može digitalno pristupiti, korisnici mogu da iskuse još više šablona, stilova i osvetljenja.

AORUS Gaming matične ploče podržavaju 5v ili 12v digitalne LED trakice. RGB Fusion sa digitalnim LED-ovima dolazi sa 9 novih šablona i različitih podešavanja brzina, sa mnogima koje tek treba da dođu.

*Digitalni LED-ovi su dostupni samo na određenim matičnim pločama, eksterne LED trakice, digitalne LED trakice nisu uključene u paket uz matičnu ploču.