AM4 matične ploče

 
Dvostruki ALC 1220 120 dB SNR HD audio sa dva pametna pojačala za slušalice + Sound Blaster X-Fi MB5
Više niste ograničeni na kvalitet zvuka samo sa zadnje strane vašeg gejming PC-ja, jer nove AORUS AX370-Gaming K7 & AX370-Gaming 5 nude dva ALC1220 kodeka. U pitanju je više-kanalni HD audio kodek visoke definicije sa 120 dB SNR. Ovi kodeci nude kristalno jasan zvuk i mogućnosti kao što su Smart Headphone AMP, 114 dB SNR snimanja za precizne glasovne razgovore i hardverski dekoding DSD128, osiguravajući da korisnici dobiju najbolji mogući audio kvalitet iz svog PC-ja.
 
 
Dva pametna pojačala za slušalice
Automatski detektuju otpor vaših slušalica, bez obzira da li su u pitanju bubice ili vrhunske slušalice, kako bi obezbedile optimalnu audio dinamiku-čime se onemogućavaju problemi kao što su niska jačina zvuka i distorzija. AORUS AX370-Gaming K7 i AX370-Gaming 5 inkorporiraju dva Smart Headphone AMP-a koji garantuju da će korisnici imati plug-n-play iskustvo, bez obzira na to da li povezuju svoje slušalice na prednji ili zadnji deo svog sistema.
 
Sound Blaster X-Fi MB5 softver
Sound Blaster X-Fi MB5 obezbeđuje vam sve što vam treba kako biste proširili svoj potencijal audio iskustva. U pitanju je sveobuhvatni paket alata, opremljen najnovijim tehnologijama i premijum audio kvalitetom, efektima i mogućnostima kako bi podržao vaše potrebe. Opremljen Featuring SBX Pro Studio™ paketom tehnologija, daje vam potpuno audio iskustvo, kao nijedno drugo.
 
 
USB DAC-UP 2 Podesiv napon USB porta sa zasebnom naponskom jedinicom
GIGABYTE unapređuje svoje USB DAC-UP tehnologije sa USB DAC-UP 2.
USB DAC-UP 2 nastavlja da obezbeđuje čisto, izolovano napajanje bez šuma dodajući mogućnosti kompenzacije za pad napona.
Pioniri virtualne realnosti i gejmeri mogu biti sigurni da njihovi skupi dodaci i periferije neće imati problema sa povezivanjem i manjkom snage sa GIGABYTE USB DAC-UP 2. Sa gejmerskom opremom koja troši velike količine struje i sa čvrstim zahtevima specifikacija USB DAC-UP 2 je u potpunosti dorastao izazovu.
 

* Mogućnosti mogu da variraju od modela do modela.