AM4 matične ploče

 
Četiri brza USB 3.1 Gen 2 rešenja
GIGABYTE X370 matične ploče osiguravaju da njihovi korisnici ne moraju da rinu o budućnosti. Sa ukupno četiri USB3.1 Gen2 porta, nikada nećete ostati na cedilu kada su u pitanju najnoviji USB standardi. Najnoviji USB 3.1 nudi neverovatne brzine prenosa od 10 Gb/s, 2x brže od USB 3.0 i kompatibilnost unazad sa postojećim USB uređajima.

Povezivanje budućnosti - USB Type-C™
• Naredni svetski univerzalni konektor
• Reverzibilni USB Type-C™ sa USB 3.1 Gen 2
 
 
Killer™ E2500 gejming mreža + Intel® gigabitni LAN
Killer™ E2500 adaptivni gigabitni mrežni kontroler visokih performansi, koji nudi bolje online gejming i medija performanse u poređenu sa standardnim rešenjem.
Intel® gigabitna LAN mreža, popularni izbor među gejmerima, isporučuje nekoliko opcija koje poboljšavaju performanse, kao što je napredna obrada izuzetaka, kako bi se smanjilo CPU opterećenje i podrška za Jumbo Frame za velike pakete podataka.
Omogućite sebi takmičarsku prednost: optimizujte svoje mrežne performanse sa potpuno novim Killer Control Center-om

Gejming performanse pri radu sa više stvari istovremeno

Mrežne performanse

 

 
U.2 na ploči (NVMe PCIe Gen3 x4)
Dvostruki U.2 na ploči
Nova Intel 750 serija SSD-ova nudi neverovatno poboljšanje performansi u odnosu na SATA uređaje. Korišćenjem NVMe protokola koji koristi prednosti brzog protoka PCIe Gen3 x4 traka (32 Gb/s), drajvovi su čista prednost za korisnike koji traže brže podizanje operativnog sistema, brže učitanjanje svojih igara i pristup velikim fajlovima bez čekanja. Implementiranjem U.2 porta na ploču kako bi podržao 2,5” Intel 750 seriju drajvova, GIGABYTE se osigurao da korisnici imaju prednosti od najboljih performansi.

SSDs i kablovi nisu uključeni.

 
Brzo integrisano skladište podataka sa NVMe PCIe Gen3 x4 110 mm M.2 (do 32 Gb/s)
GIGABYTE-ovo M.2 rešenje nudi značajno brže performanse skladišta podataka i podršku za PCIe i SATA interfejse za M.2 SSD uređaje.
 

* Mogućnosti mogu da variraju od modela do modela..