AM4 matične ploče

6+4-fazna digitalna naponska sekcija
AX370-Gaming K7 & AX370-Gaming 5 poseduju 6+4 naponsku sekciju opremljenu 4. generacijom IR® digitalnih naponskih kontrolera i 3. generacijom PowIRstage® IC-ova, sa Isense tehnologijom, koja obezbeđuje precizniju detekciju struje. Ovo pomaže jednakoj distribuciji termalnog opterećenja između PowerIRstage® IC-ova, sprečavajući pregrevanje svakog PowerIRstage® posebno, što rezultuje dužim životnim vekom i boljom pouzdanošću.
 
 
 
Turbo B-Clock
Turbo B-Clock
Turbo B-Clock Tuning IC u GIGABYTE X370 matičnim pločama omogućava overklokerima da promene svoju BCLK frekvenciju na željenu vrednost. Sa novom opcijom linearnog podešavanja Tuning IC-a, rasponi od 100 MHz do 300 MHz su sada mogući.

* Turbo B-Clock overklokerski raspon može da varira u zavisnosti od mogućnosti CPU-a.

 
 
Okružujuće VR gejming iskustvo
> VR zahteva bolje performanse od full HD grafike za stalnih 90 FPS ili više.
> Samo gejming PC-jevi mogu da obezbede najbolje VR iskustvo.
Da bi kreirali VR iskustvo bez kompromisa GIGABYTE matične ploče nude najbolje opcije kako bi učinili da vaša virtuelna realnost izgleda kao prava realnost. Sa tehnologijama kao što su NVMe podrška preko M.2 ili U.2 i metalnim štitom iz jednog dela, za teže diskretne grafičke kartice, jasno je da GIGABYTE ima alate potrebne da započnete svoj put u VR. Kako biste podesili svoje raspoloženje GIGABYTE matične ploče uključuju RGB Fusion kako bi vas smestili u centar akcije.

Sve slike zaštićene autorskim pravima ili izloženi zaštitni znaci su vlasništvo svojih respektivnih vlasnika i prikazane su samo kao referenca. Reference ne sadrze ili podrazumevaju pripajanje ili odobrenje Gigabajt proizvoda od strane vlasnika odgovarajucih brendova. VR gejming slike su tu samo zarad reference.

 
 
 
GIGABYTE patentirani Držač sa dvostrukim zaključavanjem
 
DIMM-ovi sa dvostrukim oklopom i PCIe metalni štit
Nikad više ne morate brinuti da će vaše teške grafičke karte ponovo oštetiti vašu matičnu ploču. GIGABYTE specifični Ultra Durable PCIe metalni štit ojačava PCIe konektor kako bi sprečio oštećivanje slota zbog teške grafičke karte. DIMM i PCIe metalni štitovi takođe obezbeđuju ekstra snagu kada zaboravite da otpustite bravu tokom zamene komponenata, dodajući zaštitu od glupih grešaka koja može da spase vaš PC od oštećenja.
Ultra Durable™ PCIe oklop
unapređena jačina PCIe slota, podrška za teške grafičke karte za ekstremne / VR gejming stanice
 
Ultra Durable™ memorijski oklop
GIGABYTE-ov ekskluzivni štit od nerđajućeg čelika iz jednog dela štiti od distorzije PCB-a i uvrtanja (krivljenja potpore) pored zaštite od bilo kakvih ESD smetnji.
 
Dizajn otpornika bez sumpora
Jedinjenja koja sadrže sumpor u vazduhu mogu da probiju male otpornike na ploči kreirajući hemijsku promenu i uzrokujući da se ovi otpornici otvore ili skrate. Ako se bilo šta od ovoga desi matična ploča će prestati da radi. Opremanjem ploče sa otpornicima koji nemaju sumpor GIGABYTE daje Ultra Durable matičnim pločama potpuno novo značenje.

Proizvod bez sumpora: Sloj legure je dodat da zaštiti srebrni sloj i spreči da se desi reakcija sumpora.


Bez anti sumpornog sloja: Terminali elektroda nemaju zaštitni sloj, što znači da kiseonik ili drugi elementi okruženja mogu da probiju sloj nikla i da izazovu reakciju sumpora i degradiraju sposobnost elektrode da adekvatno provodi elektricitet.

 
Osveženi BIOS - jednostavan, pametan i gostoljubiv
BIOS je esencijalan za korisnike tokom inicijalnog podešavanja, kako bi se omogućila optimalna podešavanja. Sa novim GUI-jem i jednostavnijim funkcionalnostima, GIGABYTE može da ponovo izmisli BIOS, kako bi korisnicima omogućio bolje iskustvo dok postavljaju svoj novi sistem.

* Fotografije su tu samo zarad referenci. Karakteristike mogu da se razlikuju od modela do modela.

 
 
GIGABYTE APP Centar
GIGABYTE APP Centar vam daje jednostavan pristup velikom broju GIGABYTE aplikacija koje vam pomažu da izvučete maksimum iz svoje GIGABYTE matične ploče. Korišćenjem jednostavnog, unificiranog korisničkog interfejsa, GIGABYTE APP Centar vam omogućava da jednostavno lansirate sve GIGABYTE aplikacije instalirane na vaš sistem, proverite najnovije update-ove i skinete najnovije aplikacije, drajvere i BIOS.
 
 
EasyTune™
GIGABYTE-ov EasyTune™ je interfejs koji je jednostavan i lak za korišćenje, koji omogućava korisnicima da fino podese svoja sistemska podešavanja ili podese sistem i memorijske taktove i napone u Windows okruženju. Sa Smart Quick Boost, jedan klik je sve što vam je potrebno da automatski overklokujete svoj sistem, omogućavajući dodatne performanse kada vam je to najviše potrebno.

Overklokom podignite broj frejmova u igrama
Postignite najbolje performanse svoj PC-ja sa jednostavnim GIGABYTE overklokerskim opcijama.

 
 
Pregledač sistemskih informacija
GIGABYTE Pregledač sistemskih informacija je centralna lokacija koja vam daje pristup statusu sistema. Nadgledajte komponente kao što su taktovi i procesor, postavite profil za brzinu ventilatora, napravite upozorenja kada temperature odu previše visoko ili snimite ponašanje sistema; sve ovo su mogućnosti pregleda sistemskih informacija.
 
 
@BIOS
GIGABYTE @BIOS aplikacija vam dozvoljava da ažurirate BIOS svog sistema iz Windows-a korišćenjem jednostavnog grafičkog korisničkog interfejsa. @BIOS može automatski da skine najnoviju verziju sa GIGABYTE servera ili možete ažurirati svoj BIOS iz fajla na računaru. @BIOS vam takođe omogućava da sačuvate trenutni BIOS kao fajl, oporavite svoj prethodni BIOS iz slike ili bekapujete svoj BIOS u sliku.
 
 
3D OSD
3D OSD automatski detektuje i prikazuje sistemske informacije tokom igara, omogućavajući vam da jednostavno pratite informacije o vašem sistemu bez promene aktivnog ekrana.
 
 
GIGABYTE patentirani DualBIOS™ (UEFI)
GIGABYTE 9. serija Ultra Durable™ matičnih ploča poseduje GIGABYTE DualBIOS™, ekskluzivnu tehniologiju iz GIGABYTE koja štiti jednu od verovatno najbitnijih PC komponenata, BIOS. GIGABYTE DualBIOSTM znači da vaša ploča ima i "Glavni BIOS" i "Bekap BIOS", čime su korisnici zaštićeni od otkaza BIOS-a zbog napada virusa, hardverskih kvarova, loših OC podešavanja ili nestanka struje tokom procesa ažuriranja.
 
 
Izdržljivi Crni™ čvrsti kondenzatori dugog životnog veka
GIGABYTE matične ploče integrišu apsolutno najkvalitetnije čvrste kondenzatore koji su deklarisani da rade na maksimalnoj efikasnosti tokom dužih vremenskih perioda, čak i konfiguracijama sa ekstremnim performansama. Sa ultra malima ESR-om, bez obzira na veliko CPU opterećenje, obezbeđena je sigurnost za krajnje korisnike koji žele da svoj sistem guraju do krajnjih granica, a da pritom zahtevaju apsolutnu pouzdanost i stabilnost. Ovi ekskluzivni kondenzatori takođe dolaze u mat crnoj boji, specijalno na GIGABYTE matičnim pločama.
 
 
G konektor sa dizajnom za jednostavno instaliranje
Maleni kablovi konektora prednjeg panela mogu biti vrlo nezgodni za manipulaciju, jer je prostor uglavnom ograničen, a indikatori su mali. Sa G konektorom, možete povezati sve FP kablove odjednom, pojednostavljujući proces pravljenja vašeg narednog PC-ja i štedeći se frustracija.
 

XSplit Gamecaster + Broadcaster: Prenosite svoju igru bilo kad, bilo gde
Sada možete postaviti svoju pozornicu i podeliti najbolje gejming momente sa XSplit Gamecaster + Broadcaster! U potpunosti optimizovana integracija sa socijalnim medijima je spremna za čet u realnom vremenu, koji vas obaveštava, ne ometajući vašu igru. Potreban je samo jedan klik da strimujete vašu partiju na Twitch. Hostujte vašu igru kao profesionalac!

* Karakteristike mogu da se razlikuju od modela do modela.

 
 
TriDef® SmartCam | modifikovanje prilagođenog strima
Kako bismo vam obezbedili potpuno rešenje za strimovanje, svaka GIGABYTE matična ploča poseduje TriDef® SmartCam softver, sa kojima sada možete da sklonite pozadinu bez potrebe da koristite zeleni ekran. Kroz SmartCam aplikaciju, sada možete primeniti žive filtere, i u potpunosti kontrolisati vašu pozadinu, ne samo dok strimujete, već i kroz druge aplikacije kao što je Skype.

* Besplatno 1 mesec TriDef® SmartCam licence.

 

 

* Karakteristike mogu da se razlikuju od modela do modela.