AM4 matične ploče

 
 

 
GIGABYTE RGB Fusion aplikacija
Nemojte samo učiniti da vam PC zasija, učinite ga umetničkim delom na kojem će vam svi prijatelji zavideti. Sa GIGABYTE RGB Fusion mobilnom aplikacijom, korisnici mogu da posmatraju kako kontrolišu svetlo unutar svog gejming PC-ja. Ovo korisnicima daje jednostavniji pristup kada pokušavaju da podese boje i brzine za različite režime, a sve to se može izvesti daleko od tastature i monitora njihovih PC-jeva.
 
Izmenjivi sloj za naglašeni LED
GIGABYTE donosi još više boje i živosti do vaših sistema sa naglašenim LED slojem. Ovaj sloj nadograđuje RGB Fusion tehnologiju na GIGABYTE matičnim pločama, dodajući još blistavosti i stila vašoj gejming mašini. Sa izmenjivim slojem korisnici mogu da koriste različite šablone i dizajn kako bi personalizovali svoj sistem.

Fotografije su tu samo zarad referenci.

 
Podrška za RGBW/-UV svetleće trakice
Nezavisno programabilni integrisani pin priključci za RGBW/ -UV LED trakice
Nije dovoljno svetlo? Možete instalirati standardne 12 V eksterne RGB ili RGBW/UV svetleće trakice na RGBW pin priključak i kontrolisati njihovu boju iz RGB Fusion softvera. Sa RGBW svetlećim trakicama koje imaju posebne bele LED-ove, možete dobiti svetlije i jače boje.

Kada koristite RGB/UV LED trakice, možete svom sistemu podesiti fluorescentni sjaj sa korišćenjem UV reaktivne tečnosti, neonskim upletenim kablovima i akrilnim bojama za opasan izgled gejming PC-ja.

Nema potrebe da brinete kada birate svetlosne trakice jer GIGABYTE matične ploče podržavaju veliki broj RGBW/-UV svetlosnih trakica na tržištu, zahvaljujući RGB Fusion softveru koji dozvoljava korisnicima da redefinišu pin lokaciju R/G/B signala.
 
RGB Fusion (Napredni mod)
Sa potpuno novim RGB Fusion softverom, korisnici imaju pristup raznim unapred podešenim konfiguracijama LED osvetljenja različitih boja. Možete čak podesiti LED-ove da se sinhronizuju sa vašom omiljenom muzikom, ili da menjaju boje u skladu sa CPU temperaturom.

Za preve eksperte osvetljenja, postoji i napredni mod, koji se može u potpunosti prilagoditi po individualnim oblastima sa svojim efektima i prelazima boja, zajedno sa specifičnim trajanjem i vremenima prelaza.

Jednom kada ih podesite, krajnje je jednostavno da sačuvate i podelite svoje svetlosne profile sa drugima.
 

* Mogućnosti mogu da variraju od modela do modela.